New release: Leeftijd EP

Leeftijd - Erwin Leon

Vandaag is mijn tweede EP uitgekomen!

Hier te luisteren

De tweede EP telt een viertal nieuwe luisterliedjes, geschreven en geïnspireerd door de onvervalste sound van de traditionele Amerikaanse producties.

De plaat is voor 99% live opgenomen samen met topmuzikanten als Laurens Joensen (oa Yentl & de Boer, mandoline, gitaar, accordeon en backing vocals), Mischa Porte (drums en percussie), Jasper de Beer (contrabas), Thijs Kuijken (o.a. I AM OAK, bas), Sebastiaan Notenboom (gitaar & backing vocals) en David Gram (oa Yentl & de Boer, Pedal Steel).

De nieuwe EP “Leeftijd”, een titel met een dubbele betekenis:

Het is niet alleen een begrip wat te gebruiken is om aan te geven hoe oud je bent. Voor elke leeftijd ben je in een andere fase van je leven en denk je over andere zaken (en op een andere manier) na.

Dat de EP grotendeels live is opgenomen reflecteert dat.

De plaat klinkt zoals het leven (en muziek) hoort te zijn:

Met alle spontaniteit, bruisend, rauwe randjes, sprongen, behoedzaam- en bedachtzaamheid met mooie én lelijke momenten...

Het is tijd om te leven!

Met grote dank aan de technici en co-producenten Floyd Raynor en Tammo Kersbergen. Speciale dank aan Laurens Joensen voor zijn productieleiding, aan Thijs Kuijken voor de last minute baspartij, mijn maatje Sebastiaan Notenboom en mijn lieve Lotti.

Veel luisterplezier!

Erwin Leon

Erwin van Asperen